HIFU testkezelés


Kezelés folyamata:

  • Kezelendő bőrfelület fertőtlenítése
  • Kezelendő felület berajzolása, gél felhelyezése
  • DS-13 kezelő fej: A magas intenzitású növelt teljesítményű fókuszált ultrahang eléri az akár 13mm mélységben lévő a zsírsejteket és az által generált hő roncsolja a zsírsejteket, ezáltal csökken a körtérfogat, valamint feszesebb bőrhatást érhető el
  • A kezelt terület áttörlése.
A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) = Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahangos készülék. A HIFU készülés alkalmas pontosan szabályozott energia mennyiség bevitele a bőr irha rétegébe, ahol a kollagén-elsztin rostok találhatóak. A bevitt hőenergia hatására mikro-sérülések keletkeznek a rostos szövetekben és a regenerációt követően feszesebb, fiatalosabb bőrképet eredményez. A non-invazív (=seb ejtés nélküli) technológiák között eddig ez az eljárás a leghatékonyabb a bőr feszesítésére, a fenék emelésére és a testi zsírpárnák csökkentésére A beavatkozás alatt az ultrahang hullámok a kezelt és célzott területen a szövetet mélyen a bőr felszíne alatt stimulálják. Gyakorlatilag megvalósul az a fajta thermális „sérülés” a mélyben, melyet a tűs rádiófrekvenciával eddig csak invazív módon, azaz a felhám sérüléséven együtt tudtunk csak elérni. A bőrfeszesítés tehát a bőr saját építő folyamatain keresztül valósul meg.

A kezelések előtt, a vendég konzultáción vesz részt, melynek során pontosan megmérem, bejelölöm a kezelendő területet. A kezelés időtartamát a kezelendő terület mérete határozza meg (60-90perc).

A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt, továbbá a zsírszegény, rostban gazdag diéta betartása, rendszeres testmozgás jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez.

magamról

1993-ban végeztem kozmetikusként. Számomra ez a legszebb szakma, hivatás, melyet szívvel-lélekkel végzek nap,mint nap. Fontos, hogy vendégeim mindig elégedetten távozzanak és szívesen térjenek vissza hozzám. A szépségipar világa folyamatosan változik, újul, ezért elengedhetetlen, hogy tudásomat, tapasztalatimat bővítsem, az új technológiákat megismerjem.