Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang

Bőrfiatalítás fájdalom, gyógyulási idő nélkül.
Tekintse meg a videót, melyen a teljes kezelést bemutatom: Minden kezelést egy ingyenes konzultáció előz meg, ahol teljeskörűen tájékoztatatom a kedves érdeklődőt, s esetleges kérdéseit megválaszolom.

Mi történik kezeléskor?

A különböző mélységben ható kezelőfejek segítségével fókuszált energiát juttatunk a bőr 4,5mm, 3mm, 1,5mm mélységébe. Ezeken a helyeken apró hegeket hozunk létre, továbbá beindítjuk a kollagén és elasztin rosthálózat termelődését. A felhevült szövetekben megindul a regenerálódás, az összehúzódás – a bőr kisimul, feszesebbé, tömörebbé válik.

Kiknek ajánlott?

Hölgyeknek, uraknak 30 éves kortól.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kezelés ideje területtől függően 1-2,5 óra

Mennyi idő múlva lesz látható az eredmény?

A kezelés eredménye már azonnal tapasztalható: bőrminőség javulás, feszesebb tapintás, de a végeredmény kialakulása 3 hónap múlva várható. A jelentős változás a kollagén, elasztin rostok számának növekedésének köszönhető, mely folyamat hosszabb idő alatt következik be.

Mennyit fiatalít és meddig tart a hatása?

A kezelés 5-10 évvel fiatalítja meg bőrünket. Ez a hatás 2-4 évig tarós marad, ha bőrünket megfelelő módon ápoljuk, és életvitelünkre odafigyelünk.

Milyen érzés a kezelés?

A kezelés fájdalommentes, vékonyabb területeken enyhe csipkedő érzet lehet.

Mennyi kezelés szükséges?

Egy alkalom elegendő. Ritka esetben – ha a bőr minősége megkívánja, szükség lehet második kezelésre.

A kezelést csak arcon lehet elvégezni?

A kezelést végezhetjük a teljes arcon: a homlokon, a szem környékén, az állon, valamint nyakon és a dekoltázs területén is. Kérhető területenként is, ahol zavar a bőrünk minősége.

Szárítja a bőrt a kezelés?

A kezelés után bőrünk erőteljes táplálása szükséges 1-2 héten át.

Utóhatása van a kezelésnek?

Utóhatás lehet: enyhe bőrpír, bőrérzékenység, érzékeny bőröknél enyhe véraláfutás, mely 1-2 nap alatt elmúlik. Azonnal lehet folytatni a napi teendőket, nincs gyógyulási idő, az esetleges mellékhatások kendőzéssel elfedhetőek.

Kiknél nem lehet elvégezni a kezelést?

  • Arcplasztikán átesett bőrnél.
  • Várandós hölgyeknél.
  • Szívbetegség esetén (pacemaker).
Play Video