Lézerultrahang

Ránckezelés:
6-8 alkalom heti rendszerességgel

Aknés,pattanásos bőr kezelése:
6-8 alkalom heti rendszerességgel(súlyos aknék esetén nem alkalmazható)

Hegkezelés(műtét utánihegek, pattanások hegei:
5 alkalom heti: 1-2 alkalom


A lézerultrahangot a mélyebb ráncok kisimítására alkalmazzuk. A nagy telítettségű ultrahang erőteljes hőhatása révén felmelegíti a szöveteket, élénkíti a biokémiai folyamatokat és az anyagcserét. A lézer anyagcsere élénkítő és kötőszövet erősítő hatása jótékonyan egészíti ki az ultrahang hatásait.
Az ultrahang gyulladáscsökkentő hatása mellett a fibrolasztokat aktiválja, melynek fontos szerepük van a gyulladás utáni regenerációs folyamatokban. Az ATP-aktiváló hatás a sejtmetabolizmust serkenti. Az ultrahangos kezelés után keletkező kollagén- és elasztikus rostok rugalmassága jobb, a kollagenáz aktiváló hatás miatt vélhetően az aknés hegek keletkezése is kisebb mértékű lesz. A sejtfal áteresztőképesség növekedése miatt a kezelőfej alá alkalmazott akne-ellenes készítmények is jobban szívódnak fel. A lézer anyagcsere élénkítő és kötőszövet erősítő hatása jótékonyan egészíti ki az ultrahang hatásait.

Az aknés folyamatok következtében kialakult hegek, valamint a baleseti és műtéti hegek egyaránt kezelhetők. Utóbbiak esetén a bőrsérülés időpontjától legkorábban 3 hónap múlva kezdhető meg a kezelés.